Rendit Sherbimi

Krijo shportën tënde të rrobaveImazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimSasiCmimi totalVeprim
Bluze – Vetem hekurosje

Perfshihen edhe polot

L150 Shto në shportë
Bluze

L200 Shto në shportë
Bluze mendafshi

E perfunduar me dore, perfshihen dekoret

L300 Shto në shportë
Kemishe

Larje, Hekurosje edhe Varje

L200 Shto në shportë
Kemishe e varur – Sherbim Premium

Larje, Hekurosje, perkujdesje e vecante me dore

L50 Shto në shportë
Kemishe – Vetem hekurosje

Ju I lani, ne i Hekurosim

L150 Shto në shportë
Kemishe Femrash

E perfunduar me dore, perjashtohen mendafshi dhe dekoret

L200 Shto në shportë
Kemishe Mbremje

Larje, Hekurosje dhe Varje

L400 Shto në shportë
Kemishe Mendafshi

Larje, Hekurosje dhe Varje

L300 Shto në shportë
Trikotazh, i palosur

Perfshin Pulover, Triko dhe Kashmir

L300 Shto në shportë
Trikotazh, i varur

Perfshin Pulover, Triko dhe Kashmir

L200 Shto në shportë


Imazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimSasiCmimi totalVeprim
Larje, Tharje dhe Palosje

- Ekstra 250 Lek per kg mbi 6kg - Perjashtohen Carcafet & Peshqiret - Larje 30 grade, Tharje, jo hekurosje.

L250 Shto në shportë


Imazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimSasiCmimi totalVeprim
Batanije Dopio

Perfshihen edhe batanijet me krahe

L1,000 Shto në shportë
Batenije Teke

L8 Shto në shportë
Carcaf Dopjo

Deri ne 2.20cm x 2.60cm

L500 Shto në shportë
Carcaf King Size

Nga 2.20cm x 2.60cm e lart

L600 Shto në shportë
Jastëk

Perjashtohen puplat

L300 Shto në shportë
Jastek me pupla

Perfshihen dhe puplat e imta

L600 Shto në shportë
Jorgan Dopjo

Deri ne 225cm x 220cm. Perjashtohen puplat

L1,000 Shto në shportë
Jorgan Dopjo me pupla

Deri ne 225cm x 220cm. Perfshihen edhe puplat e imta

L1,300 Shto në shportë
Jorgan King Size

Nga 225cm x 220cm dhe lart. Perjashtohen puplat

L1,200 Shto në shportë
Jorgan king Size me pupla

Nga 225cm x 220cm dhe lart. Perfshihen edhe puplat e imta

L1,300 Shto në shportë
Jorgan me pupla tek
Perfshihen edhe puplat e imta
L900 Shto në shportë
Jorgan tek

Perjashtohen puplat

L800 Shto në shportë
Kellef Jasteku

Larje, Hekurosje, Palosje

L200 Shto në shportë
Kellef Jorgani Dopjo

Deri ne 225cm x 220cm

L600 Shto në shportë
Kellef jorgani King Size

Nga 225cm x 220cm e lart

L600 Shto në shportë
Kellef Jorgani Tek

Larje, Hekurosje dhe Palosje

L500 Shto në shportë
Kellef Jorgani Tek

Larje, Hekurosje dhe Palosje

L400 Shto në shportë
Mbulese Krevati

Cdo madhesi deri ne 4m katrore

L1,200 Shto në shportë
Set Krevati Dopjo

Carcaf, Kellef jorgani, 2 Kellef Jastiku

L1,000 Shto në shportë
Set Krevati King Size

Carcaf, Kellef Jorgani, 4 Kellef Jastiku

L1,200 Shto në shportë
1 2


Imazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimSasiCmimi totalVeprim
Fustanelle
Nuk perfshihen te brendshmet
L500 Shto në shportë
Jelek
Larje, hekurosje dhe varje
L300 Shto në shportë
Kollare
Perfshihen edhe papionet
L200 Shto në shportë
Kostum mbremje
Xhakete Darke dhe pantallona
L1,000 Shto në shportë
Kostum me dy pjese
Xhakete dhe pantallona/fund
L500 Shto në shportë
Kostum me tre pjese
Xhakete, jelek dhe pantallona/fund
L700 Shto në shportë
Xhakete mbremje
Përjashton Papijon
L600 Shto në shportë
Xhakete
Perjashtohet gezofi, lekura dhe kadifeja
L300 Shto në shportë


Imazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimSasiCmimi totalVeprim
Pantallona
Pastrim dhe hekurosje
L200 Shto në shportë
Pantallona lekure

L800 Shto në shportë
Pantallona mendafshi
Perfshin zbukurime me rruaza ose xixa
L500 Shto në shportë
Pantallona te shkurtra
Larje dhe hekurosje
L200 Shto në shportë
Xhinse
Larje dhe hekurosje
L300 Shto në shportë


Imazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimSasiCmimi totalVeprim
Fund
Perjashtohet mendafshi dhe lekura
L400 Shto në shportë
Fund Lekure

L800 Shto në shportë
Fund me zbukurime
Pershin zbukurime me rruaza dhe xixa
L600 Shto në shportë
Fund mendafshi
Perfshin zbukurime me rruaza ose xixa
L600 Shto në shportë
Fustan

L500 Shto në shportë
Fustan Lekure

L12 Shto në shportë
Fustan mbremje
Perjashtohet mendafshi, gezofi, lekura dhe kadifeja
L1,000 Shto në shportë
Fustane me zbukurime
Pershin zbukurime me rruaza dhe xixa
L1,000 Shto në shportë
Fustan mendafshi
Perfshihen dhe zbukurimet
L1,000 Shto në shportë
Fustan Lekure

L1,200 Shto në shportë
Fund Lekure

L800 Shto në shportë


Imazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimiSasiaCmimi totalVeprime
Xhaket Lekure

L1,200 Shto në shportë
Pardesy
Cdo lloj gjatesie
L600 Shto në shportë
Veshje me push (fleece)
xhakete ose pulover
L500 Shto në shportë
Xhakete
Perjashtohet gezofi, lekura dhe kadifeja
L300 Shto në shportë
Xhakete me zbukurime
Perfshihen edhe zbukurimet dekorative
L600 Shto në shportë
Xhakete sportive
Perjashtohet gezofi, lekura dhe kadifeja
L300 Shto në shportë
Xhup dhe pallto e gjate
Pershin edhe pupla pate
L800 Shto në shportë
Xhup ose pallto e shkurter
Perfshihen dhe pupla pate
L600 Shto në shportë


Imazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimiSasiaCmimi totalVeprime
Shall
Perfshihet mendafshi
L200 Shto në shportë
Shall I gjate (Pashmina)
Larje dhe hekurosje
L400 Shto në shportë
Shami
Perfshihen dhe shamite e xhepit
L200 Shto në shportë
Kollare

Perfshin edhe papion

L200 Shto në shportë


Imazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimiSasiaCmimi totalVeprime
2m Mbulese tavoline

Perjashtohet tantella

L400 Shto në shportë
3m Mbulese tavoline

Perjashtohet tantella

L600 Shto në shportë
4m Mbulese tavoline

Perjashtohet tantella

L600 Shto në shportë
Peceta caji

Larje dhe hekurosje

L200 Shto në shportë
Perparese

Cdo gjatesi

L200 Shto në shportë
Peshqir banje

Cdo madhesi

L400 Shto në shportë
Peshqir dore
Cdo madhesi
L200 Shto në shportë
Rrobdishan

Perfshin mendafsh dhe fanellate

L600 Shto në shportë
Shapka banje

Pershin edhe support jo-rreshqitje

L200 Shto në shportë


Imazhi i produktitTitulli i produktitPërshkrimSasiCmimi totalVeprim
Paketa me peshqir dore (deri në 6kg)

Approx. 50 hand towels – washed, tumble dried, folded

L2,000 Shto në shportë
Peceta caji grup (deri ne 6kg)

Approx. 100 peceta caji - larje, tharje, palosje

L1,600 Shto në shportë