Kontakt


Kontaktoni me ne për çdo pyetje tjetër dhe partneritet biznesi

ZYRA QENDRORE

Rruga Sami Frashëri, Kompleksi TID, Tiranë
+355 67 222 44 66

Vizitoni vendndodhjen tonë

Rruga Sami Frashëri, Kompleksi TID, Tiranë

SHERBIMI NDAJ KLIENTIT

Rruga Sami Frashëri, Kompleksi TID, Tiranë
+355 67 222 44 66