Si Funksionon

Krijo nje pososi

Paketoni rrobat tuaja te papastra dhe

prisni per ne …

Ne vijme ne vendin tuaj

Mbledhja dhe shpërndarja është falas,

vetëm na tregoni se ku jeni, zyra apo shtëpi

Ne pastrojmë rrobat tuaja

Ju garatojme qe do mbeteni te

kenaqur nga sherbimet tona

Ne shperndajme

Ne do t’i dorezojme rrobat tuaja

te pastra dhe te palosura tek ju

business-services-eco-wash

Përdoreni Eco Wash për biznesin tuaj

Larje dhe pastrim kimik për uniformat e ekipit tuaj

Ofrimi i zgjidhjeve inovative është pasioni ynë. Ne përpiqemi të arrijmë një kënaqësi të lartë të konsumatorëve në fushën tonë dhe duam të tejkalojmë pritjet tuaja.

Sherbime te garantuara

Çmime te perballueshme

24 ore sherbim

Shperblime

Sherbim i shpejte

Mbledhja & dorezimi falas

GJENI ME SHUM PER DYQANIN TONE

Mbani në lëvizje ose klikoni në tabelën më poshtë për shkurtesat

Sherbime

Produkte Per Larje

Premtimi ynë

100% KENAQESI E GARANTUAR

Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me larjen ose pastrimin e thatë, ne do të ri-lani rrobat tuaja falas!

SHPEJTESI & CILESI E LARTE

Ne punojmë shumë për t'u siguruar që rrobat që ktheheni janë të pastra dhe të gatshme për veprim.

EKOLOGJIKE ME MJEDISIN

Ne punojmë me mjedisin në mendje. Nuk ka kimikate të ashpra. Vetëm produktet e miratuara nga Eko.

Qëndroni të informuar në lajmet tona të fundit!